Comunitat Valenciana

Socorren un xiquet amb una reacció al·lèrgica després de menjar creïlles fregides en oli amb peix

  • Dos agents de la Guàrdia Civil van haver de socórrer en la vesprada d'este dilluns un xiquet de 9 anys que presentava una forta intoxicació que li impedia respirar amb normalitat després de menjar unes creïlles que havien sigut fregides en oli amb peix, aliment este últim al qual el menor és al·lèrgic.

Segons explica l'Institut Armat, els agents es trobaven prestant servici de seguretat ciutadana per la cala de Finestrat quan unes persones els van cridar demanant-los ajuda. En un dels restaurants de la zona hi havia un xiquet de 9 anys que presentava "una greu intoxicació alimentària, que li havia obstruït les vies respiratòries i amb prou faenes podia respirar".

El menor, de nacionalitat anglesa i resident a La Nucia, havia ingerit unes creïlles fregides que, pel que sembla, havien sigut cuinades en oli usat prèviament per a fregir peix, aliment al qual el xiquet és al·lèrgic.

Els guàrdies civils, davant l'emergència de la situació, van muntar el menor en el vehicle oficial i es van dirigir de forma immediata a l'Hospital comarcal de la Vila, on va ser ingressat d'urgència.

A última hora d'ahir, els agents van telefonar la mare del menor, qui els va comunicar que el xiquet acabava de ser donat d'alta i que es dirigien ja a casa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento