SALIR HOY

Música

María Bayo: Recital líric de la soprano María Bayo, amb Maciej Pikulski al piano, aquest dijous al Centre Cultural Caixa Terrassa.

* Rambla d’Egara, 340 de Terrassa. A partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 35 euros.

Teatre

Mostra: Radiografies és el nou espectacle de la Mostra de Teatre de Barcelona, basat en un text dramàtic de l’escriptor mallorquí Albert Herranz. S’estrena avui al Guasch Teatre i reflexiona sobre l’existència a partir de tres actors asseguts en tres cadires.

* Guasch Teatre. Aragó, 140. (21.00 h). Preu: 5 euros. www.mostradeteatredebarcelona.com.

De menjar ràpid:  McBeth con queso es va presentar en el marc de la present Mostra de Teatre i ara ha fet el salt a la sala alternativa Versus Teatre. Les aspiracions laborals de tota una generació de joves es veuen reflectides en aquest espectacle,  on un grup de joves fan servir tot tipus de tàctiques per fer-se amb el honor de ser l’empleat del mes.

* Versus Teatre. Castillejos, 179. A les 19.30 hores. Preu: 16 euros. Més informació al web www.versusteatre.com.

Exposició

‘Colors en sèrie’: Una repassada a les emocions que ens evoquen els colors en una exposició al CaixaFòrum.

*Av. Marquès de Comillas, 6. Gratis.

Cinema

‘Takeshis’: Projecció d’aquesta pel·lícula de Takeshi Kitano (2005) de 105 minuts de durada dins de la programació Els dijous del Cineclub Sabadell.

* Cinemes Imperial. Pl. de l’Imperial, 4 de Sabadell. (20.15 i les 22.30 h).

Terror a Molins: 26 Festival de Terror de Molins de Rei 2007 , que inclou el sisè Concurs de Terror i Gore i les 12 hores de Cine de Terror.

* www.terrormolins.com.

Música

Manuel González: Obres mestres de la guitarra espanyola a càrrec del músic, que apropa al Palau de la Música partitures de Rodrigo, Sors, Albéniz i Tàrrega.

* Sant Francesc de Paula, 2. A partir de les 21.00 hores. Preu: 12 - 35 euros.

Vienna Art Orchestra: Aquesta formació actúa a l’Auditori en el marc del 39 Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que finalitza el proper dia 1 de desembre.

* Lepant, 150. A partir de les 20.30 hores. Preu: 30 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento