Comunitat Valenciana

Detinguts dos dels quatre presumptes autors de l'homicidi d'un home a Borriana en 2014

  • La Guàrdia Civil ha detingut dos dels quatre presumptes autors de l'homicidi d'un home en un habitatge de Borriana (Castelló) en 2014, que es trobaven a França, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar en el mes d'octubre del 2014, quan va ser trobat el cos sense vida i amb evidents signes de violència d'un home de nacionalitat marroquina en l'interior d'una vivenda situada en la localitat de Borriana.

Immediatament es va fer càrrec de la investigació l'Equip d'Homicidis de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló, i es va procedir a realitzar una inspecció ocular exhaustiva del lloc per part de components del laboratori de criminalística.

Com a resultat de les investigacions dutes a terme i dies més tard es va procedir a la identificació de dos dels quatre suposats autors. Posteriorment, i seguint amb estes gestions, en 2015 es va identificar aels altres suposats autors de l'homicidi.

Tots ells van resultar ser jóvens de nacionalitat francesa i d'origen magrebí que, una vegada comès el fet, van tornar al seu país d'origen en territori francés.

ORDES DE DETENCIÓ

Per tot açò es va sol·licitar de l'autoritat judicial, en este cas a la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vila-real, els corresponents ordes de detenció europees.

Finalment, s'ha aconseguit detindre dos hòmens de 31 i 28 anys com a suposats autors d'un homicidi dolós, un fet que va causar "gran alarma social" en la població.

S'està en espera que tots dos detinguts puguen ser extraditats a

Espanya i posats a disposició judicial. Així mateix es continuen les

gestions per a la localització i detenció dels altres dos presumptes autors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento