El mar a través dels ulls d’un nen

  • Kwevin García te 11 anys i ha escrit un llibre sobre fauna marina.
  • Té molt clar que vol ser biòleg.
Kevin Garcia amb el seu llibre 'Brandi y Brenda. Aventura en el mar".
Kevin Garcia amb el seu llibre 'Brandi y Brenda. Aventura en el mar".
20MINUTOS.ES
Kevin Garcia amb el seu llibre 'Brandi y Brenda. Aventura en el mar".
Un tauró i un dofí són els protagonistes de Brandi i Brenda: aventura en el mar, i els encarregats d’explicar les diferències entre les diverses espècies que conviuen al mar, com els mamífers i els peixos.

Amb només tres anys va demanar al seu pare que li portés col·leccions de documentals en DVD. Ara, amb 11, ja té clar que vol ser biòleg marí.

"M’agradaria treballar en un zoo o un aquari", confessa. Kevin, que prefereix pel·lícules com Tiburón a Buscando a Nemo , va començar a gestar la seva història amb només 9 anys.

La seva idea era incloure petites pinzellades pedagògiques, com, per exemple, perquè els taurons no tenen llengua o què és el bufo de les balenes.

"Volia compartir el que sé sobre aquests animals", explica. La seva mare, Marisa, va publicar el conte després d’alguns maldecaps amb les editorials. "Em vaig gastar uns 4.000 euros", confessa.

Ara, el distribueix a biblioteques i centres cívics.

Kevin escriurà tres històries més que donin a conèixer altres espècies marines. De moment, ja té enllestida la segona part, Brandi i Brenda: reencuentro con sus padres, que parlarà d’animals com el salmó, el pop o el llenguado.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento