Comunitat Valenciana

Ryanair inclou una nova ruta a Milà i servicis a Billund, Frankfurt Main i Kaunas des d'Alacant este hivern

  • L'aerolínia Ryanair inclourà per a este hivern una nova ruta a Milà Malpensa des d'Alacant i tres nous servicis a Billund, Frankfurt Main i Kaunas, que ajudaran a transportar 3,95 milions de passatgers anuals i mantindre 2.960 llocs de treball en l'aeroport de l'Altet-Elx, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Ryanair avions
Ryanair avions
RYANAIR
Ryanair avions

El calendari d'hivern 2017 d'Alacant comptarà amb una nova ruta a Milà Malpensa (amb dos vols setmanals); tres nous servicis d'hivern a la ciutat danesa de Billund (dos vols setmanals), Frankfurt Main (tres) i la localitat lituana de Kaunas (dos); 43 rutes en total i 157 vols a la setmana.

En el calendari d'hivern Ryanair seguirà connectant Alacant i les principals destinacions europees amb més freqüències, incloent Dublín (vol diari), Londres Stansted (deu vols setmanals) i Manchester (vol diari).

El Sales & Màrqueting Manager per a Espanya i Portugal de Ryanair, José Espartero, ha destacat que les noves destinacions, que estaran a la venda a partir d'este dimecres en Ryanair.com, els permetran "seguir augmentant el nombre de passatgers que transportem, i amb açò, la nostra contribució al turisme i a l'ocupació a Alacant, fent més sòlid el nostre compromís amb la Comunitat Valenciana".

Ryanair posa a la venda, per a celebrar el llançament del calendari d'hivern 2017 a Alacant, seients a partir 19,99 euros per a viatjar a l'abril i maig en la xarxa de rutes europea. Els bitllets estan disponibles per a la seua reserva fins a la mitjanit del dijous, 6 d'abril.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento