Comunitat Valenciana

Carmen Montón diu que l'operació de la UDEF que afecta el nebot de Blasco és "un nou episodi de la pitjor època"

  • La consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Carmen Montón, ha assenyalat -sobre l'operació que està desenvolupant este dijous l'Unitat de Delinqüència Econòmica i Financera (UDEF) i que inclou una vintena d'escorcolls, entre ells el de la pròpia Conselleria- que esta actuació policial retorna a la Comunitat Valenciana a "un nou episodi de la pitjor època".
Carmen Munt
Carmen Munt
EUROPA PRESS
Carmen Munt

Carmen Montón s'ha pronunciat en estos termes a Elx (Alacant), en declaracions als mitjans, en ser preguntada per l'operació de la UDEF, que afecta Sergio Blasco, exgerent de l'Hospital General de València i nebot de l'exconseller de Solidaritat i exdiputat 'popular' en les Corts, Rafael Blasco, condemnat pel cas Cooperació.

Sobre este tema, la consellera ha explicat que la Policia ha arribat este matí per demanar documentació relativa a períodes del Partit Popular al capdavant del departament i "com no pot ser d'una altra manera" la Conselleria està fent "arribar tot allò que s'està sol·licitant", ha subratllat.

"Lamentar tindre esta etapa fosca encara per aclarir a la Comunitat València", ha manifestat Montón, que no ha donat més detalls perquè ha de ser la UDEF "qui ha d'explicar-ho",

"Simplement estem col·laborant perquè se sàpia la veritat de tot el que va passar temps arrere", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento