Comunitat Valenciana

Ryanair anuncia una nova ruta entre Castelló i Polònia amb dos servicis setmanals a partir d'octubre

  • L'aerolínia Ryanair ha anunciat este dijous una nova ruta d'hivern entre l'aeroport de Castelló i la ciutat polonesa de Poznan, amb dos servicis setmanals a partir d'octubre. La nova ruta amb Poznan suposarà la cinquena línia regular de l'aeroport de Castelló i se sumarà a les connexions actuals amb Londres, Bristol, Sofia -operades per Ryanair- i Bucarest -operada per Blue Air-.
AEROPORT DE CASTELLÓ
AEROPORT DE CASTELLÓ
JAVIER VILAR/DIPUTACIÓN
AEROPORT DE CASTELLÓ

Ryanair ha volgut celebrar el llançament de la seua nova connexió des de Castelló posant seients a la venda a partir de 24,99 euros, per a viatjar entre el 29 d'octubre i el 10 de desembre de 2017. Estos seients estaran disponibles per a la seua reserva fins a la mitjanit del pròxim dilluns.

José Espartero, de Ryanair, ha comentat que estan "encantats" d'anunciar esta nova ruta des de Castelló per a l'hivern de 2017, "que connectarà dues vegades a la setmana Castelló amb la ciutat polonesa de Poznan a principis d'octubre".

"Els nostres clients podran seguir descobrint les millores que Ryanair està engegant, gràcies al nostre programa 'Sempre Millorant': interiors de cabina reformats, nous uniformes i més rutes, amb el que la companyia continua oferint molt més que les tarifes més baixes", ha afegit.

Per celebrar la nova ruta, la companyia ha posat a la venda seients per a volar des de Castelló a Poznan entre el 29 d'octubre i el 10 de desembre des de 24,99 euros. Estos bitllets estaran disponibles per a la seua reserva fins a la mitjanit del dilluns 20 de març a través de www.ryanair.com.

El Grup Edeis, responsable de la gestió de l'aeroport de Castelló ha destacat que estan "molt contents" amb l'obertura de la quarta ruta de Ryanair en l'aeroport de Castelló, des que començara a operar fa ja un any i mitjà. Amb este nou servici, l'aerolínia irlandesa operarà un total de nou vols setmanals durant la temporada d'estiu, segons ha informat Ryanair en un comunicat.

CARRERA DE FONS

Per la seua banda, el president de la societat pública Aerocas i secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha celebrat la decisió de Ryanair d'obrir una nova connexió. "És una gran notícia que ens anima a seguir treballant com fins ara, ja que es tracta d'una carrera de fons", ha dit.

"Estem comprovant que les diferents reunions i estratègies de promoció van donant els seus fruits, per la qual cosa es tracta de no escatimar esforços perquè l'aeroport es convertisca en un motor per al turisme de Castelló", ha assegurat.

Colomer ha recordat que l'Agència Valenciana del Turisme (AVT) va participar, en col·laboració amb el Club de Producte Introducing Castelló, Aerocas i Turespaña en una missió comercial a Polònia l'any passat, presentant l'oferta turística de la província i el seu aeroport a turoperadores i companyies aèries, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

D'altra banda, dins del Pla Operatiu de la Comunitat Valenciana amb Turespaña, hi ha planificades tres actuacions promocionals en este mercat. "Per a nosaltres és primordial donar a conéixer Castelló com a destinació en els diferents mercats i remarcar la seua excel·lent connectivitat", ha apuntat Colomer.

"Fruit d'eixes gestions ara podem comprovar que som una destinació atractiva i amb moltes possibilitats", ha subratllat Colomer, qui ha posat en valor el Pla d'Acció contra l'estacionalitat turística que desenvolupen de forma conjunta i coordinada l'AVT, l'aeroport i la iniciativa empresarial Introducing Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento