Comunitat Valenciana

L'Audiència estudiarà el dia 15 si el gendre de la viuda de l'expresident de la CAM seguix a la presó

  • La secció desena de l'Audiència provincial d'Alacant celebrarà el pròxim 15 de març una vista per a estudiar l'apel·lació de la defensa de Miguel López contra la decisió del jutjat d'instrucció d'ordenar el seu ingrés a la presó provisional per l'assassinat de la seua sogra María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala, segons han confirmat a Europa Press fonts judicials.
El gendre de la viuda de l'expresident de CAM detingut pel crim
El gendre de la viuda de l'expresident de CAM detingut pel crim
Europa Press
El gendre de la viuda de l'expresident de CAM detingut pel crim

La defensa de López va apel·lar l'ingrés a la presó del seu client, acordada pel jutge instructor que li considera suposat autor material dels dos tirs que van acabar amb la vida de María del Carmen en el concessionari de cotxes que ell regentava en la plaça de la Lluna, a Alacant.

López roman a la presó provisional des del passat 10 de febrer, l'endemà passat de la seua detenció, i dos mesos després del crim de la seua sogra.

Este mateix dilluns, en els jutjats de Benalúa, s'ha celebrat la tercera jornada i última de les testificals amb la presència de l'altre gendre de la víctima i de treballadors de la família i clients del concessionari.

A eixe respecte, l'altre gendre de María del Carmen, encara que no ha volgut explicar com ha anat la seua declaració davant el jutge del jutjat nombre 7 que porta la causa, sí ha indicat als mitjans que el seu cunyat, Miguel López, és "molt bona persona".

Per la seua banda, l'advocat defensor, José Antonio García, creu que "han caigut els indicis" de la Policia per a atribuir al seu client la mort de Mari Carmen. "Dels 23 indicis quasi no queda pràcticament res. A part que hi ha una part molt important que no són certs, els altres no tenen consistència cap", ha dit als mitjans.

Així, ha considerat que les declaracions prestades en el jutjat fins a hui no han ratificat els indicis, per la qual cosa ha afegit que valoraran la situació.

Per contra, l'advocat Luis Corno, acusació particular que representa al fill de María del Carmen, ha assenyalat als mitjans que ningú va veure el succés, però que tots els testimonis s'han ratificat en les seues declaracions este dilluns.

RECONSTRUCCIÓ

Per a demà dimarts queda la reconstrucció dels fets en les instal·lacions del concessionari Novocar, en el safareig del qual de cotxes María del Carmen va rebre els dos trets el passat 9 de desembre.

La reconstrucció es realitzarà en dos moments: en primer lloc a les 16.30 hores, amb plena llum del dia; i una segona vegada a les 19.44 hores perquè la llum coincidisca amb la qual hi havia aquell dia de desembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento