Comunitat Valenciana

Detinguts dos menors a Alacant per fugir a gran velocitat en un vehicle que acabaven de robar

  • Agents de la Policia Nacional van detindre en la matinada del passat dia 28 de febrer dos menors d'edat per sostraure un vehicle eixa mateixa nit a la localitat d'Agost (Alacant) i donar-se a la fuga davant el "alt policial" que els agents els van indicar. Per açò, se'ls acusa dels delictes de robatori i ús de vehicle i desobediència, segons han informat fonts policials.

Els fets van tindre lloc durant la matinada del dia 28 de febrer, quan agents policials van observar un vehicle amb tres ocupants circulant a gran velocitat pels carrers de la zona nord de la ciutat d'Alacant.

Els agents van perseguir el vehicle fins a donar-los l'alt policial, però els ocupants van fer cas omís a les indicacions dels agents, van augmentar la velocitat i van realitzar maniobres evasives per evitar ser agafats pels policies.

Els policies van començar una persecució per diferents carrers de la zona nord d'Alacant i van comunicar a la resta dels indicatius les característiques del vehicle per a poder donar-los abast.

En un moment de la persecució, els autors es van veure "acorralats" pels policies, parant el vehicle i es van baixar i van fugir a la carrera cadascun en una direcció i deixant el vehicle travessat a la mitat d' la calçada. Els agents van començar una persecució a peu per diferents carrers, i van aconseguir afagar dos d'ells i detindre'ls minuts després.

Una vegada detinguts dos dels menors, estos van confessar als agents que el vehicle ho acabaven de sostraure a Agost (Alacant), i que per açò s'havien donat a la fugida davant els advertiments dels policies.

Els agents van comprovar com efectivament el vehicle presentava diversos símptomes d'haver sigut forçat i van verificar que el propietari tenia domicili en aquesta localitat.

Els menors són acusats dels delictes de robatori/furt ús de vehicle i desobediència, i continuen les gestions per a identificar i localitzar l'altre ocupant del vehicle. La intervenció va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento