Comunitat Valenciana

Dos anys de presó per a un convidat a unes noces d'or que va trencar 3 dents a un altre que estava de bateig a Alacant

  • La secció setena de l'Audiència Provincial d'Alacant, amb seu a Elx, ha condemnat a dos anys de presó un home per un delicte de lesions per agredir un altre home en el transcurs d'una discussió en un restaurant de Santa Pola en el qual van coincidir quan un celebrava unes noces d'or i l'altre un bateig.
Imatge De L'Audiència D'Alacant
Imatge De L'Audiència D'Alacant
EUROPA PRESS
Imatge De L'Audiència D'Alacant

La sala també ha imposat tres mesos de presó a tres dones, familiars del condemnat, per un altre delicte de lesions cap a l'esposa de la víctima. La parella va rebre una indemnització, prèvia al juí, de 10.000 euros.

Les penes, no obstant açò, han quedat en suspens durant dos anys amb la condició que els condemnats no cometen un altre delicte en el transcurs d'eixe temps. La sentència amb data del passat 9 de gener, a la qual ha tingut accés Europa Press este divendres, absol les dos víctimes de les faltes de lesions que se'ls atribuïa.

Els fets van ocórrer en la matinada del 29 de setembre de 2008 en el restaurant El Faro de Santa Pola, quan es va iniciar una discussió entre la parella absolta, que celebrava un bateig, i els quatre condemnats, que festejaven unes noces d'or.

En el transcurs d'eixe enfrontament, el principal condemnat va agredir l'altre home i li va saltar tres peces dentals i li va provocar ferides que van precisar de 92 dies de curació. Per eixes lesions, el condemnat va indemnitzar amb "anterioritat al juí" a la víctima amb 8.500 euros.

Així mateix, la seua dona va rebre una indemnització de 1.500 euros per part de les tres acusades que en el seu enfrontament li van provocar ferides en el turmell, el gluti, les cervicals, una cuixa i una mà i que van tardar a curar 50 dies.

Els acusats van reconéixer en el juí els delictes i falta de lesions. Amb la circumstància atenuant de reparació del dany, es condemna l'agressor a dos anys de presó i les seues tres familiars a tres mesos de presó. La condemna queda en suspens durant dos anys amb la condició que no delinquisquen en eixe temps.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento