SALIR HOY (BARCELONA)

Teatre

Marcel·lí Antúnez: L’artista multimèdia ha creat amb tres intèrprets més una sèrie d’instruments d’imatge i so especials per a l’espectacle Hipermembrana 2007, que posa en marxa al Mercat de les Flors amb motiu de l’arribada a la ciutat del festival ArtFutura 2007. Antúnez utilitza el mite del minotaure com a punt de partida per a llençar diverses metàfores sobre la condició humana. Aquesta és la segona fase del projecte Membrana que impulsa Antúnez, membre fundador de La Fura dels Baus.

* Mercat de les Flors. Lleida, 59. Avui a partir de les 22.00 hores. Preu: 15 euros.  Més informació a la pàgina web www.mercatflors.org.

Música

Dulce Pontes: La cantant portuguesa Dulce Pontes presenta novament a l’Auditori un treball discogràfic, en aquest cas, O coraçao tem 3 portas, que va editar el passat mes de març. El fado contemporani portuguès porta el seu nom des que, l’any 1991, representés a Portugal al Festival de la cançó Eurovision.

* L’Auditori. Lepant, 150. (21.00 h). De 22 a 45 euros.

Silvio Rodríguez: El cantautor cubà ofereix un segon concert al Barcelona Teatre Musical (BTM) com a punt d’arrencada de la seva gira espanyola, que tindrà lloc per diferents auditoris i palaus de congressos de ciutats com Bilbao, Madrid i Sevilla.

* Barcelona Teatre Musical (BTM). C/ Guàrdia Urbana, 7. A les 21.00 hores. De 41 a 50 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento