Comunitat Valenciana

La Policia estudia el mòbil econòmic en la mort d'un home trobat esquarterat a Elx

  • El cos va ser trobat el passat estiu esquarterat en un abocador d'Elx.
  • El presumpte autor de la mort és un espanyol i els altres dos detinguts, de nacionalitat colombiana, suposadament són "còmplices i col·laboradors".
  • Segons el delegat del govern, "no descartem un altre tipus de mòbil, tenint en compte els molts antecedents penals que té el presumpte autor".
Moragues atén els mitjans a Alacant
Moragues atén els mitjans a Alacant
Europa Press
Moragues atén els mitjans a Alacant

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha apuntat que la Policia estudia un mòbil econòmic en el cas de la mort d'un home el cos del qual va ser trobat el passat estiu esquarterat en un abocador d'Elx (Alacant), un crim pel qual han sigut detingudes tres persones.

El delegat ha confirmat la investigació d'esta hipòtesi a preguntes dels mitjans durant l'arrancada de l'etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que este dijous ha eixit de la plaça de l'Ajuntament d'Alacant.

Moragues ha desvetlat que els detinguts suposadament van retindre la víctima en la vivenda del presumpte autor dels fets, en la qual han aparegut restes de sang, i ha manifestat que abans de l'homicidi "va haver-hi moviments de diners", així com "un litigi per unes zones d'aparcament" a Torrevella.

"Ara mateix, la línia d'investigació és el mòbil econòmic, encara que no descartem un altre tipus de mòbil, tenint en compte els molts antecedents penals que té el presumpte autor" dels fets, ha subratllat.

Sobre els detinguts, ha comentat que el presumpte autor de la mort és un espanyol, "amb molts antecedents penals" i que les altres dos persones, de nacionalitat colombiana, suposadament són "còmplices i col·laboradors, encara que s'haurà de descobrir si van actuar com a coautors".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento