Comunitat Valenciana

Detingut un menor per agredir amb arma blanca a dos companys de classe en Villena

  • Dos alumnes han necessitat atenció mèdica per punxades.
  • Ha succeït aquest divendres en un institut de la localitat alacantina.
  • Els agents investiguen les circumstàncies en les quals s'ha produït el succés.
Una imagen de un aula escolar vacía.
Una imagen de un aula escolar vacía.
FORBES
Una imagen de un aula escolar vacía.

La Guàrdia Civil del lloc de Villena (Alacant) ha detingut este divendres un menor de 17 anys per suposadament agredir amb arma blanca dos companys de classe a l'institut Las Fuentes. L'avís s'ha rebut a les 9.08 hores, segons han informat la Comandància provincial i el Centre d'Informació i Coordinació d 'Urgències (CICU).

Tot i que en un primer moment s'havia informat de cinc persones ferides, finalment els companys que han patit ferides són dos: un xic de 17 anys amb ferida superficial en abdomen i crisi d'ansietat, al qual s'ha atés in situ, i una jove de la mateixa edat amb ferida oberta a l'esquena que ha sigut traslladada per una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB) al Centre Integrat de Villena.

També ha patit danys el presumpte agressor, que presentava ferida oberta en els dits d'una mà i ha sigut traslladat per la Guàrdia Civil al mateix centre de salut de Villena.

A més, una professora, de 54 anys, ha patit una crisi d'ansietat per la qual ha sigut atesa en el mateix lloc dels fets.

Després, cap a les 10.30 hores, el CICU ha rebut un nou avís en què es comunicava el desmai al pati d'un xiquet de 13 anys, que ha sigut atès per crisi d'ansietat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento