Trobats i entrevistats al carrer d’astúries

Júlia Conesa Professora música, 53

«No només joves i ancians tenen problemes d’habitatge». «Visc a Gràcia de lloguer. Pago 800 euros quan fa anys eren 30.000 pessetes. El lloguer va pujant segons el nivell de vida però els sous no. Els polítics parlen  dels joves i els avis, però és un problema també per a la gent de mitjana edat».

Mª Victòria Angelet Pensionista, 56

«Al Registre Civil hi ha una única i llarga cua per a tots els tràmits». «El dilluns he d’anar al Registre Civil per- què el juny em caso. Hi ha unes cues enormes. Es fa la mateixa pels meus tràmits, pels d’immigració... Hi ha gent que fa cua des de les 5 h. Tinc hora a les 9 però hi aniré a les 7.30 h».

Susana Gavilá Estudiante, 21 años

«Aquí hay escuelas de diseño para elegir, en Valencia, no». «Soy de Valencia y vine a estudiar porque allí no podía hacer la carrera que quería y aquí hay más escuelas de diseño. La ciudad me gusta y el metro funciona mejor que en Valencia. Pero la vivienda está horrible. Comparto piso y nos tuvimos que ir a Horta. Pagamos 1.300 euros de alquiler».

Pedro Sosa Telefonía, 24

«Barcelona es muy cosmopolita y hay mucha cultura». «Soy argentino pero vivo en Bélgica hace cinco años.  He venido a Barcelona a visitar a unos amigos. Me parece una ciudad buenísima. Está muy linda, muy bien cuidada, es muy cosmopolita, hay mucha cultura y muchas cosas para hacer».

Pere Jurado Músic, 26

«Fa cinc anys anar en bici era un suïcidi, ara està molt millor». «Em moc per Barcelona en bicicleta. L’adaptació de la ciutat ha millorat molt. La gent es queixa, però ha de pensar que fa cinc anys anar en bicicleta per Barcelona era tot un suïcidi. L’ordenança de circulació em sembla bé. El que s’ha de fer és treure lloc als cotxes, no als vianants».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento