Comunitat Valenciana

Detingut a Elx per 11 robatoris en comerços

  • La Policia Nacional d'Elx (Alacant) ha detingut un home de 35 anys al qual s'imputen almenys 11 robatoris amb força en establiments de la ciutat.

Segons ha informat la Comissaria local, l'operació ha començat a començament de desembre, quan s'ha tingut coneixement d'un augment en per denúncies per robatori amb força en establiments en els barris de Carrús, El Toscar i Sector 5º.

La Policia va establir així un dispositiu de vigilància i seguiment, amb agents d'uniforme i de paisà, per a localitzar l'autor o autors dels robatoris.

El dispositiu va permetre que el passat dia 15, es detinguera 'in fraganti' un home a l'interior d'un establiment en el Sector 5º d'Elx. El detingut havia forçat la persiana del local i sostret els diners de la caixa registradora.

Una vegada detingut se li van imputar com a mínim altres deu robatoris amb força en diferents comerços en els barris afectats. L'ara arrestat, de nacionalitat espanyola, va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Elx, que va decretar el seu ingrés a la presó.

En el dispositiu policial han participat agents de la Brigada de Policia Judicial i de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana de la Comissaria Local d'Elx, i les diligències han sigut tramitades pel Grup III de la Brigada Local de Policia Judicial d'Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento