Comunitat Valenciana

Tres detinguts a Vinaròs per agredir un revisor que els va demanar que baixaren del tren per anar sense billet

  • Agents de la Guàrdia Civil i Policia Local han detingut tres persones acusades d'agredir a l'estació de Vinaròs (Castelló) el revisor d'un tren que els va demanar que baixaren del comboi per anar sense bitllet, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. A més de les lesions i resistència a l'autoritat, li van sostreure els diners que portava per la qual cosa se'ls atribuïx també robatori amb violència i intimidació.

L'actuació va començar arran d'un avís de la Central d'Emergències 062 on s'informava de l'agressió per part de diverses persones al revisor del tren Tortosa-València amb parada a Vinaròs, on la víctima els va requerir que es baixaren del tren per mancar del bitllet corresponent.

En aquell moment, segons explica, tres homes van començar a agredir-lo, li van provocar lesions i fins i tot van arribar a esgrimir dues navalles, a més de sustraure-li diners en efectiu abans de donar-se a la fuga.

Efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local s'hi van desplaçar i, després de fer una batuda pels voltants de l'estació de tren, van aconseguir localitzar en un descampat les tres persones, que van mostrar resistència i fins i tot van arribar a forcejar amb els agents. Després d'identificar-los, van trobar dues navalles entre les seues pertinences utilitzades a la comissió del fet delictiu.

Per esta raó, es va procedir a la detenció de tres joves de 24 i 27 anys com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, lesions i resistència agents de l'autoritat. Les diligències van ser entregades al jutjat d'Instrucció número 2 de Vinaròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento