Comunitat Valenciana

Detingut un jove que va gravar diverses dones en el bany de senyores de l'Estació de Renfe

  • Agents de la Policia Nacional d'Alacant han detingut un jove colombià de 30 anys que es va esmunyir a l'interior del bany de senyores de l'estació de Renfe Alacant Terminal i va utilitzar el seu telèfon mòbil per a fer gravacions a diverses dones seminues.
Una patrulla enla Estación Alacant Terminal
Una patrulla enla Estación Alacant Terminal
CNP
Una patrulla enla Estación Alacant Terminal

La detenció, segons ha informat en un comunicat la Comissaria provincial, es va efectuar dimarts passat al voltant al mig dia quan diverses dones van sol·licitar auxili des de la porta dels servicis.

Una patrulla de la Brigada Mòbil va acudir en companyia dels vigilants de seguretat de la terminal i diverses dones van comptar als policies que havien sorprès a un home espiant-les en el lavabo. A més, una d'elles ho va sorprendre amb el telèfon mòbil a la mà, motiu pel qual sospitava que podria haver sigut víctima d'una gravació.

Una de la dones ha assenyalat al detingut i ha assegurat que era la persona a la qual havia sorprès a l'interior del bany. El detingut, en adonar-se que havia estat descobert va intentar fugir, però ha sigut detingut per la Policia als voltants del servici.

L'home ha reconegut haver accedit a l'interior del bany per a espiar les xiquet i gravar-les amb el seu telèfon mòbil, pel que ha sigut detingut per un delicte contra la intimitat.

La detenció s'ha portat a terme per agents de la Brigada Mòbil de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant, que s'encarreguen de la seguretat i prevenció dels delictes en els diferents mitjans de transports, tant terrestres com marítims.

L'arrestat, un jove de 30 anys i nacionalitat colombiana, ha sigut posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento