Va matar els seus fills al no poder amb el pes de la família i la feina

El marit explica que patia alts i baixos emocionals. La policia interrogarà la dona quan els metges ho considerin convenient.
Ningú s’explica què va passar dissabte pel cap de María Rosa per asfixiar els seus dos fills de dos anys i vuit mesos. El marit i pare dels nens, que es trobava a Girona, va explicar ahir que la dona, que dissabte va fer 35 anys, tenia «alts i baixos» emocionals però no va saber dir si estava deprimida.

Segons el seu relat davant de la Policia, ella li havia comentat que se sentia «agobiada» perquè no es veia amb cor de compaginar sense estrès la cura dels menors amb la seva feina de cosidora en una fàbrica.

La Policia va haver d’esperar 24 hores per prendre declaració a l’home que, igual que els seus sogres, va patir un estat de xoc en assabentar-se dels fets.

La Policia espera rebre l’autorització mèdica per poder interrogar la suposada infanticida, que es troba detinguda en estat greu però fora de perill, a l’Hospital de la Vall d’Hebron. També es preveu obtenir alguna pista amb les declaracions dels pares i familiars de la dona, així com d’amics del matrimoni de Nou Barris.

Els joves neguen ser violents

El Consell de la Joventut de Catalunya va assegurar ahir que els darrers episodis de violència de L’Hospitalet i Berga no responen al fet que augmentin els comportaments violents del col·lectiu, tal i com s’afirma des d’alguns sectors. L’entitat demana que no es criminalitzi els joves.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento