SALIR HOY (BARCELONA)

Teatre

Monty Python: El grup d’actors més irreverents de la història recent d’Anglaterra, els Monty Phyton, tenen els seus alter egos teatrals instal·lats al teatre Villarroel de Barcelona. L’humor és la constant del recull de gags de la companyia anglesa a càrrec dels directors  Santiago Sánchez i Joseph O’Curneen. Los mejores sketches de Monty Python surten sobretot de la sèrie de televisió mítica del grup, Flying Circus. Els Monty Python clònics són en Carles Castillo, Richard Collins-Moore, Antonio de la Fuente, Carlos Heredia i Ángel Ruiz, que junts interpreten fins a un centenar de personatges diferents.

* Villarroel, 87. A partir de les 21.00 hores. De 21 a 25 euros.

Art

Obres mestres: Passió pel dibuix. De Poussin a Cézanne. Obres mestres de la Col·lecció Prat  reuneix al museu CaixaFòrum de la Fundació la Caixa un centenar de peces de l’esmentada col·lecció Prat, de les més importants del món sobre dibuix francès datat dels segles xvii, xviii i xix. Les obres recorren els moviments del neoclassicisme, el romanticisme, l’impressionisme i el manierisme. I recupera els artistes Ingres, Eugène Delacroix, Manet, Edgar Degas o Seurat.

* CaixaFòrum. Av. Marquès de Comillas, 6. Gratis. De les 10.00 fins a les 20.00 hores.

Pi

Pionera del videoart: Joan Jonas (Nova York, 1936) és, segons els experts, la mare del videoart i la performance. Totes dues disciplines les afronta l’artista des de la dansa, en una trajectòria que va iniciar durant la dècada dels anys seixanta (foto). L’espai i la percepció són dues constants en la seva obra. I també s’hi veu representada la influència que en Jonas exerceix el teatre Kabuki japonès. La retrospectiva que el Museu d’Art Contemporani (Macba) decica a la creadora porta per nom Timelines: transparències en una habitació fosca. Per a l’ocasió, la Capella del MACBA es converteix en un teatre.

* Macba. Pl. dels àngels, 1. Avui dimecres de les 11.00 a les 19.30 hores. Dimecres no festiu, entrada única de 3, 50 euros (vàlida per a totes les exposicions).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento