Comunitat Valenciana

Clavell (PP) exigix als partits que van reclamar el seu "cap" que li demanen "disculpes" després de la resolució del TS

  • El diputat nacional del PP per Castelló i exalcalde accidental de la Vall d'Uixó (Castelló), Óscar Clavell, ha demanat este dimarts que amb la "mateixa força i valentia" que alguns partits polítics van eixir a demanar el seu "cap", ara li demanen "disculpes" pel "dany" que s'ha fet a ell, al seu entorn i al seu partit, i, en este cas -ha dit- "com a bon cristià els perdonaré".
Óscar Clavell, diputado del PP
Óscar Clavell, diputado del PP
TWITTER
Óscar Clavell, diputado del PP

Clavell ha realitzat estes declaracions a Europa Press després de conèixer-se que la sala segona del Tribunal Suprem (TS) ha arxivat la causa oberta contra ell, en no apreciar delictes de prevaricació o malversació en el decret que va firmar en el seu càrrec de primer edil el desembre del 2010 per a validar unes factures per valor de 706.789 euros del servici de neteja de la població.

Segons ha explicat el diputat, això era una qüestió de "temps", doncs "el temps dóna i treu la raó a qui la té o no"; i de Justícia, "la qual ha fallat favorablement a la meua persona".

Clavell ha explicat que el TS ha dit "com vaig mantindre de mateix des del primer moment, i és que possiblement hi va haver un error administratiu, però mai un delicte penal". Sobre esta qüestió, ha subratllat que ell només va pagar nòmines a 40 treballadors i va evitar una vaga de neteja al municipi en èpoques nadalenques, "el que el PSOE i IU van aprofitar per a portar-me a Fiscalia".

L'exedil, que ha assegurat que d'esta qüestió s'ha fet un "juí polític, mediàtic i inquisitorial", ha lamentat que s'hi haja pretès cremar-lo "en la foguera pública" abans de jutjar-lo.

"MOLT TRANQUIL"

El parlamentari del PP ha manifestat que ell ha estat sempre "molt tranquil", ja que "sabia que el que estava fent era defensar els interessos generals dels treballadors i les seues famílies i mantindre neta la ciutat".

"El que vaig fer ho tornaria a fer si fora alcalde, ja que, com a alcalde, tenia obligació primer amb els interessos generals de la meua ciutat", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento