Comunitat Valenciana

Fedde Le Grand, Kase.O, Jonas Blue i Iván Ferreiro, noves confirmacions de l'Arenal Sound 2017

  • Fedde Le Grand, Kase.O, Jonas Blue i Iván Ferreiro són algunes de les 14 noves confirmacions de l'Arenal Sound 2017 per a la huitena edició del festival, que tindrà lloc de l'1 al 6 d'agost a Borriana (Castelló), segons ha informat l'organització en un comunicat.
ARENAL SOUND
ARENAL SOUND
ARENAL SOUND
ARENAL SOUND

Fedde Le Grand és un dels dj més reconeguts del món. Èxits com 'Put your hands up 4 Detroit' o 'Let me think about it' el van portar a actuar anualment en els millors festivals internacionals. 'Something real' és el seu últim àlbum i el primer des del 2009.

El raper saragossà Kase.O estarà per primera vegada a Borriana per a presentar el seu últim disc 'El Círculo', amb el qual està recollint un èxit "espectacular" de crítica i públic. Jonas Blue és un dels DJ del moment. 'Fast Car' i el seu més recent hit 'Perfect Strangers' han copat les primeres posicions de les llistes internacionals.

Iván Ferreiro és un dels retorns més esperats i no podia faltar per presentar 'Casa', el seu nou treball. El potent directe de Leon Benavente també es deixarà veure per la huitena edició del festival castellonenc, mentre que altres que tornen a l'esdeveniment són els nòrdics Satellite Stories, una banda que té cada vegada més seguidors espanyols.

Per a Aspencat i Antílopez serà la seua primera vegada sobre els escenaris de Arenal Sound; les sessions de Space Elephants i Kostrok tornaran a fer vibrar els milers d'assistents en les matinades del Beach Club; i l'electro 'disgusting' de Las Bistecs omplirà de diversió el festival.

DESPISTAOS, VIVA SUECIA I SEXY ZEBRAS

Dos anys després del seu comiat, tornen als escenaris Despistaos en una gira molt especial que els portarà fins a Borriana l'estiu que ve, mentre que Viva Suecia i Sexy Zebras també estaran en la huitena edició presentant els seus últims tasques discogràfics.

Les entrades poden adquirir-se des de 35 euros l'Abonament General i des de 70 euros l'Abonament VIP en www.arenalsound.com o en www.ticketea.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento