SALIR HOY (BARCELONA)

Exposicions

‘Happy Family’: Quatre figures a escala real (un taxidermista, un col·leccionista, un artista i un espectador) formen el conjunt escultòric Happy Family, un projecte de Rafel G. Bianchi per reflexionar sobre els mecanismes expositius dels museus d’història natural

del segle xix.

* CaixaFòrum (Av. Marquès de Comillas, 6). Avui de 10.00 a 20.00 hores. Entrada gratuïta.

‘Sierra Leone, guerra i pau’: El fotoperiodista Gervasio Sánchez ha fotografiat Sierra Leone entre el gener de 1999 i el gener de 2004. En aquest període Sánchez ha estat testimoni de la terrible guerra civil que ha patit el país de l’Àfrica Occidental. Articulada en quatre parts, l’exposició permet conèixer a fons el conflicte armat de Sierra Leone.

* Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107). Avui de 10 a 19 hores. Entrada gratuïta.

‘Bahman Jalali’: La Fundació Tàpies dedica una exposició a Jalali, mostrant sèries documentals com Dies de sang, dies de foc, que mostra visualment la revolta popular contra el Shah a finals dels anys setanta o La ciutat que va ser destruïda, que documenta la guerra entre l’Iran i l’Iraq.

* Fundació Antoni Tàpies (Aragó, 255). Hoy de 10.00 a 20.00 hores. Entrades 6 euros.

Teatre

‘Assajant Pitarra ’: Aquesta obra basasa en textos de Frederic Soler se centra en un grup de cinc personatges de la política catalana que es queden tancats al Castell de Montjuïc mentre preparen els actes de celebració de l’Onze de Setembre.

*Teatre Lliure (Pl. Margarida Xirgu, 1). Avui a les 21 hores. Entrada 18 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento