Comunitat Valenciana

Detinguda per conduir èbria i sense carnet després de patir un accident en el qual va morir el seu nadó

  • La Guàrdia Civil ha detingut una dona acusada de circular amb un vehicle sense permís de conduir i baixos els efectes de begudes alcohòliques després de patir un accident en el qual va morir el seu fill de quatre mesos. Per este motiu, la mare del nadó també està acusada d'un altre delicte d'homicidi per imprudència greu, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació de la Guàrdia Civil va començar el passat 30 d'octubre arran d'un accident de trànsit ocorregut en l'AP-7, al quilòmetre 350,100, en què un vehicle va eixir-se'n de la via i va xocar amb la bionda metàl·lica. Com a conseqüència del sinistre, va morir un nadó de quatre mesos, fill de la conductora, que va resultar ferida greu.

Per l'esmentat motiu els agents pertanyents al Subsector de Trànsit de la Comandància de Castelló van procedir a fer diverses investigacions i gestions per tal d'aclarir els fets.

Les mateixes van donar com a resultat la detenció de la conductora, de 36 anys, com a suposada autora d'un delicte contra la seguretat viària, per mancar de permís de conduir i fer-ho baix els efectes de begudes alcohòliques -superant àmpliament la taxa penalment establida- i un altre delicte d'homicidi per imprudència greu.

Les diligències han sigut remeses al Jutjat d'Instrucció número 5 de Vinaròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento