Comunitat Valenciana

Mor un operari de la neteja en un accident del camió de les escombraries amb un cotxe en La Nucia

  • Un operari de la neteja de La Nucia (Alacant) ha mort després de patir un accident el camió de les escombraries en el qual es trobava treballant -en la part del darrere del vehicle- amb un cotxe, ha assenyalat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Cap a les 08.30 hores d'este divendres, ha entrat un avís al CICU mitjançant el que informava d'un accident de trànsit entre un cotxe i un camió de les escombraries, en la CV-760, quilòmetre 4, del terme municipal de La Nucia.

Fins al lloc dels fets s'hi ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). Els serveis sanitaris ha assistit un operari del servici de

neteja que anava en la part del darrere del camió quan s'ha produït l'accident.

L'home, de 59 anys, es trobava en parada cardiorespiratòria i l'equip mèdic del SAMU li ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, però no hi ha hagut resposta i ha mort in situ.

També han atès un altre home, de 70 anys, per dolor toràcic, que ha sigut traslladat a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento