El polèmic De Palma avança la cloenda

Al Festival de Cine de Sitges li queda poc metratge. Abans, però, queda per descobrir la readaptació de ‘Halloween’ o ‘Redacted’, de Brian De Palma.
Soy un cyborg, de Park Chan-Wook (Festival de Sitges).
Soy un cyborg, de Park Chan-Wook (Festival de Sitges).
Soy un cyborg, de Park Chan-Wook (Festival de Sitges).
Redacted, la nova pel·lícula de Brian de Palma que ha aixecat una forta polèmica als Estats Units, es podrà veure avui dijous a Sitges.El fet de mostrar la violació i l’assassinat d’una noia iraquiana a mans de soldats nord-americans, que també van acabar matant a tota la seva família, ha produït que alguns mitjans acusin De Palma de fomentar l’odi musulmà envers els EUA.

Entre les propostes més esperades d’aquest cap de setmana al Festival també hi haurà la del coreà Park Chan-Wook, amb Soy un cyborg, on canvia radicalment de registre i es passa a la comèdia amb un bona dosi de bogeria. O Sukiyaki Western Django, del prolífic Takashi Miike, també director de culte.

John Carpenter

Rob Zombi, que va aixecar l’interès dels aficionats amb La casa de los 1.000 cadáveres, torna fent reviure al psicòpata Michael Myers a Halloween, readaptant el clàssic que John Carpenter va dirigir l’any 1978.

Però, sobretot, destaca també el debut en el llargmetratge de Nacho Vigalondo (nominat al Premi Oscar al millor curtmetratge per 7:35 de la mañana), amb la intriga i dosi de ciència-ficció de Los cronocrímenes, cinta interpretada pels actors Karra Elejande i Bárbara Goenaga.

* Més informació sobre el festival, que acaba diumenge, a la pàgina web www.cinemasitges.com.

I per acabar, john cusack

La gala de cloenda tindrà lloc el dissabte a partir de les 19.30 hores, amb la projecció del títol 1408, relat de fantasmes protagonitzat per John Cusack i basat en una novel·la de Stephen King. Pel diumenge, seguiran les maratons recollint les pel·lícules més destacades o premiades del certamen cinematogràfic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento