Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant un carter que va ocultar tres anys el correu en una casa abandonada

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un carter de 56 anys que va ocultar durant tres anys en una caseta abandonada de Montfort, on passava tota la jornada laboral, el correu que havia de repartir, segons han informat fonts policials en un comunicat.
Buzón de correos
Buzón de correos
EUROPA PRESS
Buzón de correos

L'operació va començar arran d'una denúncia formulada a primers de mes per un responsable de l'empresa, en què es posava de manifest que les cartes no arribaven als seus destinataris al barri alacantí de Sant Gabriel, ja que l'encarregat del repartiment del correu estava cometent una sèrie d'irregularitats que entorpien l'habitual lliurament de la correspondència.

Els agents van descobrir que el carter feia un ús indegut de la motocicleta propietat de l'empresa ja que diàriament feia 50 quilòmetres més de l'habitual. Pel que sembla, l'arrestat es desplaçava diàriament a una caseta abandonada a Montfort, on passava tota la jornada laboral i deixava abandonada tota la correspondència de la qual tenia obligació del seu guarda i repartiment per tots els domicilis de la seua zona d'Alacant.

Dimarts passat dia 8, els agents van detindre a Alacant esta persona per un presumpte delicte d'infidelitat en la custòdia de documents i es van intervindre en l'escorcoll efectuat a Montfort, de 67 cartes i sobres, 228 avisos d'arribades de cartes i enviaments postals, una gran quantitat de paquets postals, deu caixes propietat de l'empresa i un casc de moto amb l'anagrama de la societat.

De la mateixa manera es va realitzar un altre escorcoll al seu domicili, ubicat a la ciutat d'Elx, on els agents van intervindre un paquet postal contenint uns pendents de plata que s'adreçaven a una dona d'Alacant, la qual va manifestar a la policia que els havia comprat per internet en el mes d'agost, i no havia rebut mai l'enviament.

El detingut va ser posat a disposició del jutjat d'instrucció de Guàrdia divendres passat 11 de novembre. L'operació l'han portat a terme agents del Grup d'Investigació de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento