Comunitat Valenciana

El port de Castelló posa en marxa un nou servici de sol·licitud i comunicació de pesos bruts verificats

  • L'Autoritat Portuària de Castelló ha reunit la seua comunitat portuària per a presentar el nou servici de sol·licitud i comunicació de pesos bruts verificats (VERMAS). Este servici s'incorpora a la plataforma Port Community System del port, que complix d'esta manera amb la normativa del conveni SOLES de l'Organització Marítima Internacional.

Esta nova funcionalitat permet gestionar l'intercanvi electrònic de la informació relativa als pesos bruts verificats entre shippers, centres pesadors, consignataris i terminals.

Amb la seua posada en marxa, PortCastelló optimitza els seus servicis i dota de més agilitat i efectivitat l'activitat portuària el dia a dia, segons ha informat l'Autoritat Portuària en un comunicat. A més, permet gestionar electrònicament les operacions que inclouen la pesada, des de la sol·licitud del mateix fins a la seua comunicació.

L'aplicació VERMAS ha sigut desenvolupada per Portel, una empresa que des de fa anys és col·laboradora tecnològic de l'Autoritat Portuària de Castelló i proveïdor entre d'altres dels servicis de finestreta local del port.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento