Comunitat Valenciana

Mor una persona i altres quatre queden ferides en diversos accidents de trànsit a la província d'Alacant

  • Una persona ha mort i altres quatre han resultat ferides en diversos accidents de trànsit registrats este dimarts a la província d'Alacant.

El mort és un jove de 18 anys que ahir va patir un accident de moto en el nucli urbà de Teulada-Moraira, segons ha informat el CICU. El sinistre es va produir cap a les 10.00 hores quan el jove circulava per una rotonda de Moraira.

Fins al lloc dels fests es va desplaçar una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic de la qual va fer maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al motorista. Tot i això, no hi va haver resposta i va morir 'in situ'.

D'altra banda, un motorista de 57 anys es va fracturar una vèrtebra dorsal este dimarts en un accident de trànsit al terme municipal de Benimassot (Alacant), segons ha informat el CICU.

L'home va assistir en un primer moment per una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i inicialment ho va traslladar a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi, tot i que després va ser derivat a l'Hospital de Dénia.

Alhora, a les 11.15 hores del mateix dia, es va produir un segon accident de trànsit, esta vegada un xoc frontal entre un cotxe i una moto a la carretera entre Urbanova (Alacant) i Santa Pola. La unitat del SAMU desplaçada va atendre el motorista, un home de 26 anys, amb múltiples fractures en els dos braços. Ha estat traslladat a l'Hospital General d'Elx.

D'altra banda, dos ciclistes han resultat ferits, un amb politraumatismes i un altre amb un traumatisme cranial en dos accidents registrats este dimarts a Alacant.

Del primer dels successos es va alertar cap a les 10.30 hores quan una ciclista de 30 anys es va precipitar quan circulava per un camí de la zona muntanyosa de Petrer. La dona ha estat restacada per l'helicòpter de Rescat.

Una vegada en la base de Sant Vicent del Raspeig va ser assistida per l'equip mèdic del SAMU, que va acudir al lloc. La ciclista va ser traslladada a l'Hospital General d'Alacant amb politraumatismes.

Alhora, a les 11.45 hores, una unitat del SAMU va atendre un altre ciclista, del qual no se sap l'edat, després de patir una caiguda a la carretera d'Agost. L'home patix un traumatisme cranioencefàlic i va ser derivat a l'Hospital General d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento