SALIR HOY (BARCELONA)

Mostra

Doble oferta: La Galeria Iguapop del barri del Born cedeix el seu espai a dues exposicions. Per una banda, als dibuixos d’Eva Armisén compilats a Una casa encantada. Cadascuna de les peces deixa palesa de la tendresa pròpia dels relats infantils que pobla cada personatge de la il·lustradora. Per altra banda, la pintora Nerea Pozo crea nines que prenen formes de joguines a Interurbanas.

* Iguapop Gallery. Comerç, 15. Fins al dia 20 d’octubre.

Mariners del futur: El Museu Marítim parla de la carrera per la conquesta de l’espai amb l’exposició Navegants del segle XXI, en la que es relaciona l’aeronàutica amb la navegació tradicional marítima.

* Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim. Av. de les Drassanes, s/n. De dilluns a diumenge de les 10.00 a les 20.00 hores. www.museumaritimbarcelona.org.

Cinema

Films espanyols que opten al Goya: La Filmoteca dedica un extens cicle a projectar pel·lícules que han estat nominades a rebre un premi Goya que atorga l’acadèmia de cinema espanyola. Com a primer dels plats d’aquest programa cinematogràfic, avui es fa un passi de la pel·lícula que va significar el debut de l’actor Tristán Ulloa (foto) en la direcció, Pudor. Filmada amb el seu germà David, parla d’una família corrent en la que cada membre se sent molt allunyat dels altres.

* Av. Sarrià, 33. A partir de les 17.00 hores. Preu: 2,70 euros.

Música

Sala oberta als cantautors: La Sala Monasterio dóna l’oportunitat als joves cantautors de tenir una vetllada dedicada a ells, en la que puguin demostrar davant del públic tot el seu talent, sovint amagat en les esferes privades. Un cantautor més consagrat obrirà la nit.

*Pg Isabel II, 4 (21.30 hores). 3 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento