Comunitat Valenciana

El port de Castelló celebra diumenge una Jornada de Portes Obertes

  • El port de Castelló ultima els detalls per a la celebració este diumenge d'una Jornada de Portes Obertes amb l'objectiu de donar a conèixer als ciutadans el recinte portuari, segons ha informat l'Autoritat Portuària en un comunicat.

Les persones interessades podran visitar el port de Castelló per terra i també per mar. Es disposaran autobusos, tots ells adaptats, que recorreran les seues dues dàrsenes des de les 09.30 fins a les 14.00 hores de manera ininterrompuda i amb una durada del recorregut d'uns 35 minuts.

També es podrà conèixer el recinte portuari en vaixell, en viatges que es realitzaran des de les 9.30 fins a les 17.00 hores i una durada estimada de 45 minuts. Els recorreguts per bus o vaixell estaran guiats per personal de l'Autoritat Portuària i la Fundació PortCastelló.

L'Autoritat Portuària de Castelló, al costat de la Fundació PortCastelló, ha disposat un desplegament de més 40 persones entre guies, policies portuaris i personal voluntari per a atendre i informar als qui diumenge vullguen gaudir d'esta iniciativa.

Les visites donaran a conèixer de primera mà els últims èxits del port, així com les inversions de futur que permetran afianzar-ho en el Top 10 dels ports espanyols. També s'adonarà de les mesures en matèria de sostenibilitat i medi ambient.

OPORTUNITATS

"PortCastelló és un port d'oportunitats i és el port de tots", ha assenyalat el president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, per a qui la integració port-ciutat és una acció "prioritària" de la seua acció de govern. Toledo ha indicat que "el desenvolupament del port és un esforç de tots, i per esta raó volem obrir-nos a la ciutadania i compartir amb ella el que fem dia a dia per a seguir creixent".

Els interessats a disfrutar d'esta jornada no necessiten inscriure's prèviament. El Punt de Trobada per a tots els qui

desitgen participar estarà situat entre l'edifici de Capitania Marítima i l'Autoritat Portuària. Allà s'instal·laran les carpes de benvinguda, es lliuraran fullets informatius i es podrà gaudir d'una exposició de fotografies antigues del port i el seu desenvolupament posterior.

La Jornada de Portes Obertes del port de Castelló preveu a més algunes activitats lúdiques, com la possibilitat que els visitants protagonitzen fotografies en 360º de manera gratuïta amb la finalitat que puguen portar-se un record i "viure el port de Castelló".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento