El germà de la víctima va alertar al telèfon 112 que un familiar pretenia agredir-lo en un domicili de la població. A l'arribada dels agents al lloc dels fets, este va relatar que el seu cunyat l'havia tret a empentes de l'habitatge i va informar que habitualment agredia de manera física i verbal la seua germana, que no es decidia a denunciar.

La dona va confirmar esta versió i va reconéixer ser víctima d'insults, empentes i, fins i tot, de diverses fuetades amb una corretja mesos enrere. La víctima va assenyalar que la seua parella la cridava "boja" i la instava a abandonar l'habitatge tot i que és propietat de la seua família.

Segons el consistori, la dona es va manifestar "a cada moment resignada" al tracte que li propinava el suposat agressor i, fins i tot, ho "justificava". Per part seua, l'home es va mostrar "autoritari" davant de la patrulla, sense deixar que la dona participara en la conversa i afirmant a cada moment que en l'habitatge "manava ell".

Davant d'estos fets, la patrulla va detindre l'home per un presumpte delicte de violència de gènere i instruïx les diligències policials per a la seua posada a disposició judicial.

HUIT ARRESTOS

Este arrest eleva a huit els realitzats per la Policia Local d'Almassora durant 2016 en matèria de violència de gènere i a l'àmbit familiar. El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha lamentat els fets i ha recordat que els servicis i atencions de caràcter directe per part de tots els efectius es complementen amb les vigilàncies i seguiments diaris que realitzen sobre les víctimes de violència de gènere que tenen mesures d'allunyament en vigor.

A més, la plantilla disposa de quatre agents, dos d'ells en torns rotatoris, dedicats al seguiment del protocol Viogen per a oferir 24 hores de protecció a les víctimes de violència de gènere.

Consulta aquí más noticias de Castelló.