Documentant la realitat mundial

Sis estrenes mundials, a més de vuit europees i onze espanyoles es donen cita a la setena edició del Festival Documental de Barcelona, Docúpolis 2007.
El gènere documental està en estat de gràcia. Un estatus que celebra un festival com Docúpolis, que assoleix la seva setena edició com a defensor a ultrança d’una manera d’explicar la realitat que mai deixa de sorprendre  i de generar filmacions.Prova d’això són les sis estrenes mundials, les vuit europees i les 11 espanyoles que propossa el certamen, del qual 20 minutos n’és, un any més, diari col·laborador.

A concurs compareix dins la categoria de millor documental Djiarama (Welcome) de Chus Barrera i Alicia Fernández Carmena. A millor curt es presenten altres dues primícies mundials, Les hommes invisibles, de Valérianne Poidevin, i Libro de familia, d’Alberto Bougleux.

* Més informació a la pàgina web www.docupolis.org.

Treballs mai vistos a Barcelona

Una onzena d’estrenes catalanes i estatals, un llistat a tenir en consideració enguany a Docúpolis amb els metratges documentals El diari de Naná de Paschoal Samora; Jimmy Rosenberg-el pare, el fill i el talent, de Jeroen Berkvens; El meu pare el turc, de Marcus Vetter, o Benvinguda Europa de Bruno Ulmer, tots ells dins de la categoria de millor documental.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento