Comunitat Valenciana

Puig creu que els espanyols es mereixen l'assumpció d'un diàleg "sense vetos" des de la "generositat i la humilitat"

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat este dimarts, preguntat per si de cas és impossible arribar a un pacte entre C's i Podem com sosté el PSOE andalús, que la qüestió rau en els partits tot i que considera que els espanyols "es mereixen al més ràpidament possible respostes clares" i l'assumpció d'un "diàleg sense vetos" des de "la generositat i la humilitat".

Així ho ha indicat, en declaracions als mitjans, abans de la seua participació a l'acte de celebració del XXV aniversari de la Universitat Jaume I de Castelló. "Esta qüestió està residenciada ara mateix en els partits i reitere que crec que els espanyols es mereixen al més ràpidament possible respostes clares i d'una manera ben directa l'assumpció des de la generositat i la humilitat d'un diàleg sense vetos", ha indicat.

Preguntat per si de cas podia especificar a què es referia amb estes paraules, ha apuntat: "no em referisc a res". "Crec que els actors que estan concernits per esta qüestió han d'intentar ser conscients de la situació que viu la societat espanyola", ha dit, i ha reiterat "una vegada més el paper fonamental que estan tenint les Comunitats Autònomes que són, després d'un any de govern en funcions, els qui estan donant sostenibilitat a l'arquitectura institucional espanyola".

Interpel·lat per què faria si estiguera en la situació del secretari general dels socialistes, Pedro Sánchez, ha replicat: "però no estic" i ha recomanat "a tots els partits, perquè no és un problema del PSOE sinó del conjunt de les forces polítiques", que hi haja un "procés de reflexió" en cadascuna de les forces polítiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento