L’èxit del retorn dels 80

Onze anys després de la seva separació, la banda Crowded House retorna amb una gira mundial i nou disc, ‘Time On Earth’, de la mà de dos dels seus fundadors.
Time on Earth és el setè disc dels components de la banda Crowded House (Arxiu).
Time on Earth és el setè disc dels components de la banda Crowded House (Arxiu).
Time on Earth és el setè disc dels components de la banda Crowded House (Arxiu).
Els 80 van ser massa fèrtils per passar de moda. Crowded House és una altra de les bandes nascudes en la dècada prodigiosa que han decidit tornar.11 anys després de la seva separació i 14 de l’edició del seu últim disc, aquests rockers retornen als escenaris amb un nou treball, Time on Earth, i una gira mundial, que va començar a l’agost als Estats Units i que avui arriba a la Sala Razzmatazz de Barcelona.El grup torna amb una formació que inclou als fundadors Neil Finn (veu, guitarra i piano) i Nick Seymor (baix i cors), a l’antic membre Mark Hart (guitarra i teclats) i al nou bateria Matt Sherrod, que reemplaça a Paul Hester, mort prematurament l’any 2005.

Sense Paul Hester

En el concert d’aquesta nit no faltaran els èxits i temes mítics de la seva carrera com Don’t dream It’s over, Weather with you, Something so strong o Better be home soon.

A més, sonaran les noves cançons de Time on earth, un àlbum produït per Steve Lillywhite i Ethan Johns, amb la col·laboració del llegendari guitarrista Johnny Marr.

L’artista convidat al concert d’aquesta nit serà The New Raemon, que actuarà a les 20.30 hores.

* Sala Razzmatazz (c/Almogàvers, 122). Avui a les 21.30 horas. Entrades 30 euros.

Una casa repleta

Aquesta banda va néixer el 1985 com The Mullanes, però després va adoptar el nom de Crowded House (casa repleta), referint-se al petit lloc on vivien durant l’enregistrament del seu primer àlbum, del mateix nom. L’any 2006, Neil Finn i Nick Seymour es van ajuntar per treballar en un disc en solitari del primer, però a causa de la gran relació que mantenien, van decidir tornar a reunir la banda per treure un nou disc com Crowded House, aprofitant les cançons en les quals ja havien treballat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento