Una veïna va sentir com l’acusat de matar la jove de Terrassa l’amenaçava

Apunyalada al carrer. Una veïna de Terrassa va explicar ahir, durant el judici pel crim de Nadia G., de 16 anys, que va sentir com el principal acusat amenaçava de mort la jove, moments abans que algú l’ataqués per darrere enmig del carrer i la matés a punyalades.
L’àvia de la noia assassinada amb la seva foto, ahir.
L’àvia de la noia assassinada amb la seva foto, ahir.
J. Martín/Efe
L’àvia de la noia assassinada amb la seva foto, ahir.
La testimoni protegida, que va declarar tapada per una mampara perquè l’acusat Francisco M.A, de 48 anys, no la reconegués, va dir que va sentir: «Ara t’adones que sóc vell per a tu? T’has enamorat d’un altre». I a continuació, l’hauria advertida que si deia alguna cosa a algú la mataria. Segons sembla, moments abans, ella l’havia amenaçat de deixar la relació que tenien i d’explicar-ho tot a la seva dona i als seus fills.

Tot i que el crim es va cometre enmig del carrer a les 14.10 hores, ningú no ho va presenciar, tret d’una dona que, segons va assegurar ahir, va veure com «l’home del jersei gris» s’amagava un ganivet a la màniga dreta i s’allunyava caminant de pressa pel carrer.

Per aquest crim, comès a l’octubre del 2002, la fiscalia demana 18 anys de presó per a l’acusat, i l’acusació particular en demana 20.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento