El Boss es fa més tendre

Inicia la gira de ‘Devils & Dust’. També actuen Bunbury y Serrano
.
.
Foto
.
Bruce Springsteen obre avui al Palau Olímpic de Badalona la seva gira en solitari per Espanya de Devils & Dust, amb el cartell de complet. Les entrades per al concert de demà a Madrid, també estan exhaurides.

El Boss presenta el seu últim disc amb la companyia de la seva guitarra i davant 8.170 persones. Per desig del cantant, el nombre d’espectadors s’ha limitat per mantenir el to intimista de l’àlbum, on es poden trobar temes com Black cowboys i Jesus was an only son.

* Alfons XIII, 114. 21.30 h. Sense entrades.

altres concerts

Enrique Bunbury.- L’ex component d’Héroes del Silencio presentarà al Sot del Migdia el seu cinquè disc en solitari, El viaje a ninguna parte. El cantant de Saragossa torna amb 20 temes nous (Que tengas suertecita, Palo de mayo...) reunits en un doble CD.

* Foc, 154 (Montjuïc). 21.00 h. 28 i 30 euros.

Ismael Serrano.- El madrileny presenta a L’Auditori Naves ardiendo más allá de orion, on torna a parlar del pas del temps, la cerca de la pròpia identitat, el destí i la llibertat. Hi ha temes de denúncia i una rumba, Elegía, en homenatge a el Vaquilla.

* Lepant, 150. 21.30 h. De 12 a 28 euros. Avui i demà.

Nada Surf.- El grup de pop-rock americà repassarà a la sala Sidecar els discos High/Low, The proximity effect i Let it go, i avançarà un disc que publicaran el setembre.

* Pl. Reial, 7. 22.00 h. 12 i 15 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento