Apunyalen tres menors en una baralla a la sortida de l’institut

Els ferits són dos nois i una noia de L’Hospitalet. Els agressors serien de la banda llatina Latin King, segons alguns testimonis. Tot va començar amb un joc de llançament de globus d’aigua.
Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres joves veïns de L’Hospitalet, dos de nacionalitat dominicana i un d’equatoriana, alumnes de l’institut Margarida Xirgu de L’Hospitalet de Llobregat, acusats d’apunyalar tres menors, un d’ells també alumne de l’escola.

Segons els Mossos d’Esquadra, l’origen de la baralla hauria estat una innocent guerra de globus d’aigua a l’interior del centre educatiu que va acabar a cops de puny i a ganivetades ja fora del centre, just a l’hora de sortida de classe, cap a quarts de dues del migdia. Pels testimonis recollits pels Mossos, agressors i agredit se les havien tingut anteriorment i el que va passar ahir hauria estat la gota que va fer vessar el got en les tempestuoses relacions entre els joves.

Tot i que els Mossos van desvincular l’agressió amb les bandes llatinoamericanes, d’altres testimonis van indicar que els agressors pertanyen als Latin Kings i que era conegut el fet que anaven a l’institut armats.

El noi apallissat, O.R.M., de 16 anys i veí d’Esplugues de Llobregat, va ser traslladat a l’hospital de L’Hospitalet amb diverses ganivetades superficials i cops per tot el cos i el seu pronòstic era reservat. Un altre dels ferits és Éric G., de 17 anys, veí de L’Hospitalet, i que en veure la baralla va intentar separar-los, però els agressors li van clavar una ganivetada al coll, segons va explicar el seu oncle, José M. Villar. El noi va ser operat ahir a l’hospital Sant Joan de Déu i el seu pronòstic era reservat.

La noia els volia separar

La tercera víctima és una noia veïna de L’Hospitalet i de nacionalitat guineana que esperava un familiar i també es va interposar a la baralla. Va rebre una ferida lleu al braç i de seguit va ser donada d’alta del Sant Joan de Déu, segons va indicar Villar.

La banda del parc de la Marquesa

L’oncle del jove ferit més greu va assegurar ahir que els tres detinguts pertanyen a una banda juvenil que es reuneix al parc de la Marquesa, situat a escassos metres de l’institut. Justament, aquest parc és un dels territoris que controlen els latin king. El director dels Serveis Territorials del departament d’Educació, Jordi Roca, va assegurar que al centre educatiu mai s’havien viscut incidents d’aquest tipus i no s’havien trobat armes als alumnes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento