Presagi d’un Bisbal encara més pop

El cantant presenta a Barcelona el seu darrer treball, ‘Premonición’, amb set temes composats per ell.
Bisbal ha gravat el disc a Espanya i els EUA.
Bisbal ha gravat el disc a Espanya i els EUA.
Bisbal ha gravat el disc a Espanya i els EUA.
El d’aquesta nit és el 50è concert del Premonition Tour 2007 amb què David Bisbal ha recorregut la geografia espanyola des del passat 8 de juny. Una actuació que el porta a un dels escenaris més estimats pel cantant, el Palau Sant Jordi. Bany de multituds, èxit assegurat.Premonición és el tercer treball de l’artista. Es tracta d’un disc amb ritmes més pop que els dos anteriors, Corazón latino i Bulería. Un àlbum en què ha volgut deixar la seva empremta, composant set dels 12 temes, entre ells la cançó homònima i Cuidar nuestro amor, Amanecer sin ti o Aquí y ahora.

Tomatito i Amigo

Soldado de papel és també un tema propi delcantant, amb què ha comptat amb la col·laboració de la guitarra del seu paisà Tomatito. Una altra aportació destacada del disc és la de Vicente Amigo, a Torre de Babel.

Bisbal va gravar aquest disc a Espanya i als Estats Units i ha comptat amb cinc productors internacionals, entre ells Kike Santander, artífex del tema Quién me iba a decir. Amb aquest treball, el cantant s’ha fet amb cinc discos d’Or a Espanya, i un altre a Puerto Rico, Veneçuela i els Estats Units. El 13 d’octubre tancarà la gira a la seva terra natal, Almeria.

* Palau Sant Jordi (pg. Olímpic, 5). Divendres, a les 22 hores. Entre 29.43 i 39.45 euros.

Orgullosament llatí

El passat 25 d’agost David Bisbal va rebre a la ciutat d’Alacant l’estatueta dels Premis Orgullosamente Latino, el Premi del Públic 2007 en la categoría de Solista Llatí de l’Any. El premi és atorgat per tots els fans que voten a través del portal musical Ritmoson Latino, d’abast mundial. Una afortunada fan dominicana va ser l’escollida per fer l’entrega d’aquest guardó a l’exconcursant d’Operación Triunfo, amb qui va poder compartir l’escenari i va cantar alguns dels grans èxits del seu ídol ros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento