Encisadora i rebel

Avril Lavigne actuarà per primer cop a Barcelona per presentar ‘Under My Skin’, en la que serà la seva única escala de la temporada a Espanya
Avril Lavigne presenta sempre un look desenfadat.
Avril Lavigne presenta sempre un look desenfadat.
Arxiu
Avril Lavigne presenta sempre un look desenfadat.
La veu i el caràcter de la canadenca Avril Lavigne arriben aquesta nit a Barcelona en la que serà la seva primera actuació a la capital catalana i l’única a Espanya de la seva gira Bonez Tour’05.

La jove cantant, de 20 anys, encendrà el públic amb l’actitud i frescor dels seus millors temes. Per aquest motiu, no faltaran sobre l’escenari del Sant Jordi els èxits del seu primer àlbum Let Go, que amb només 17 anys la va portar a vendre més de 14 milions de còpies, com la cançó que la va donar a conéixer, Complicated, o Sk8er Boi. A més, tampoc faltaran temes del seu darrer treball, Under My Skin, com el seu primer single, Don’t Tell Me. Amb Lavigne, integrant del gènere dels skater-punk, estan assegurades les guitarres poderoses acompanyades de tornades pop, tot barrejat amb un toc personal que l’ha dut al seu èxit matiner.

Aquesta encisadora rossa d’ulls clars, dinàmica i rebel, omple els escenaris amb la seva música desenfadada i contundent i amb la seva imatge de la nova noia dolenta del rock, que contrasta amb la timidesa que mostra lluny dels micròfons. Junt a Lavigne actuaran els mallorquins No Children per presentar el seu últim àlbum, Reality, format per temes de punk rock melòdic directes i amb una producció contundent.

* Palau Sant Jordi. Avui, divendres, a les 21 h (No Children a les 19.45 h). De 28 a 34 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento