El pop és el rei de la primavera

Música: El Fòrum acull el Primavera Sound. Los Planetas són el plat fort de la nit. També hi seran Art brut, Nisei...
Els granadins Los Planetas actuaran a mitjanit.
Els granadins Los Planetas actuaran a mitjanit.
juan de jarillo
Els granadins Los Planetas actuaran a mitjanit.
Nova edició, nous concerts i nou emplaçament. El Primavera Sound, que avui inaugura una nova edició, està d’estrena. El festival de música pop ha abandonat el Poble Espanyol, on tradicionalment s’havia celebrat, i ha traslladat les seves activitats a les instal·lacions del Fòrum.
 
Durant la primera jornada només funcionaran dos dels sis escenaris que el configuraran. En un d’ells, el Rockdelux, destacarà l’actuació de Los Planetas (00.45 hores). Els granadins, considerats els capdavanters del moviment independent a Espanya, arriben al certamen amb un nou àlbum sota el braç, Los Planetas contra la ley de la gravedad. Malgrat tot, els concerts arrencaran bastant abans, a les 20.15 hores. Xavier Baró, Art brut, It’s not not, Nisei, o Tim Hecker seran algunes de les bandes que avui també es donaran cita.
 
* Entrades: avui 40 euros. Demà i dissabte 60 euros cada dia. Abonament, 95 euros. Punt de venta: www.ticktackticket.com
 
Com anar-hi?
 
Metro i bus llançadora: El metro (línea 4) funcionarà fins a les 2.00 hores. També hi haurà autobusos que connectaran el Fòrum i pl. Catalunya cada 5 minuts.
 
Altres activitats: El festival acollirà una Fira Discogràfica i de professionals i un festival de cinema independent.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento