fito i calamaro,‘lletjos’ amb cançons maques

El bilbaí i l’argentí tanquen demà a Barcelona la seva gira ‘2 Son Multitud’ , demostrant que el rock en castellà també omple estadis.
Andrés Calamaro i Fito Cabrales (dreta) (Thomas Canet).
Andrés Calamaro i Fito Cabrales (dreta) (Thomas Canet).
Andrés Calamaro i Fito Cabrales (dreta) (Thomas Canet).
«Som lletjos però tenim les  nostres cançons i les nostres guitarres», diuen orgullosos aquests dos colossos del rock en castellà. Andrés Calamaro i Fito & Fitipaldis tanquen demà a Barcelona la seva gira 2 Son Multitud, que anteriorment els va dur a Madrid, Benidorm i Santiago de Compostel·la.Tot dos confessen que el sentit d’aquesta gira és el respecte i admiració que es professen l’un a l’altre.

Començaran la seva actuació versionant-se mútuament per a donar pas a les actuacions en solitari amb els seus propis repertoris, on destacaran els temes dels seus últims treballs, El Palacio de las flores (Calamaro) i Por la boca vive el pez (Fito & Fitipaldis). En els bises finals tornaran a coincidir novament sobre l’escenari en un fi de festa apoteòsic. Aquest minifestival tindrà una durada de quatre hores.

Radio Futura

L’argentí i el bilbaí, dos veterans del pentagrama, es van conèixer al 2004 després de retre tribut en un disc homenatge a una altra de les grans formacions del rock en castellà: Radio Futura.

* Parc del Fòrum. Rambla Prim 2. El dissabte, a les 22 hores. 40 €.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento