A gràcia i sants es vesteixen de festa major

Les dues celebracions de l’estiu a la ciutat tenen lloc enguany del 15 al 21 d’agost i del 19 al 25 d’agost. Joan Pera és pregoner a Sants.
Ninot de les festes a Gràcia (Arxiu).
Ninot de les festes a Gràcia (Arxiu).
Ninot de les festes a Gràcia (Arxiu).
Gràcia i Sants vestiran a l’agost els seus carrers de cuidats engalanaments i ornamentacions cassolanes que podran ser visitades per turistes i barcelonins que hi siguin a la ciutat entre el 15 i el 21 d’agost i entre el 19 i el 25 d’agost, respectivament.José Ramón Ezcurra Barrena ha estat el guanyador del Concurs de Cartells de la Festa Major d’enguany a Gràcia, una celebració que convida a tothom a passejar per carrers guarnits amb imaginació i l’esforç dels veïns durant tot l’any. Els mateixos veïns són els primers a gaudir de la festa amb dinars i sopars populars a l’aire lliure i amb orquestres de festa major fins que surti el sol.

Quan una festa s’acaba  l’altre, la de Sants, comença. Els carrers també  concursen entre ells per ser el millor engalanat. I les orquestres tornen a sonar. Enguany, 12 carrers es presenten a concurs. El pregoner, el dia 17, serà l’actor Joan Pera al Parc de l’Espanya  Industrial.

* Més informació a la pàgina web www.bcn.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento