SALIR HOY

Teatre

‘Carmen’. Esta versión es producto del coreógrafo Ramon Oller, que mantiene la música de Georges Bizet, pero incorpora nuevas  aportaciones musicales de la mano de Martirio. El resultado es una fusión musical de la habanera de la partitura original, con pasodobles y salsa caribeña, acompasando una «danza con los pies descalzos».

* Teatre Condal (Paral·lel, 91). Del 1 al 19 de agosto. Precio: de 21 a 27 euros.

Rafael Amargo.  El ballarí  granadí ha volgut celebrar a Barcelona els 10  primers anys de la seva companyia de flamenc. El coreògraf ha preparat un espectacle que inclourà algunes de les peces amb més èxit a Catalunya com Poeta en Nueva York, Enramblao o El Amor Brujo.

* Liceu (La Rambla, 51-59). De dijous 2 d’agost a diumenge 5 d’agost, a les 20.30 h. Entre 13,25 i 89,50 euros.

Música

Serrat & Sabina. Companys d’escenari, i sobretot vells amics, presentaran el seu espectacle Dos pájaros de un tiro, en què ambdós cantants repassaran els temes d’un i altre en un recital que recorrerà la carrera musical de dos dels artistes més reconeguts del panorama musical espanyol.

* Sant Feliu de Guíxols. 2 d’agost, a les 22 h. 35 euros. Peralada (C/ Pere II de Montcada). 19 d’agost, a les 22 h. Entre 35 i 110 euros.

Carlos Núñez. Cambrils s’omple de sons gaiters de la mà de Carlos Núñez, que presentarà Cinema do mar, en la seva versió espanyola i dos anys després de la publicació de l’edició francesa. En aquesta obra el músic gallec interpreta una selecció de peces clàssiques com El bolero de Ravel o El concierto de Aranjuez.

* Jardins Parc Samà. Cambrils (Tarragona). 18 d’agost a partir de les 22 hores. Entrades: 37, 87 i 43,11 euros.

Joe Cocker. L’artista britànic ha esgotat entrades per al seu concert a Les Nits de Bonmont de Mont-Roig del Camp, a Tarragona. El llegendari cantant  presentarà  Hymn For My Soul, un decàleg de cançons escrites per Stevie Wonder, Tommy Malone, Bob Dylan o George Harrison.

* Camp de Golf de Bonmont Costa Daurada. 2 d’agost, 22 h. Entrades esgotades.

Busker’s Festival. Certamen internacional de música de carrer amb una tradició de 20 anys a Europa, i des de fa tres anys amb Barcelona com a seu mediterrània. Les actuacions, del 2 al 5 d’agost, reuneixen des del rock llatí, la rumba, el folk internacional, el hip hop, el reggae o el gipsy jazz.

* Tota la programació a www.buskersfestivalbarcelona.org.

Repultura. La banda de black metal brasiler arriba a Barcelona per a presentar Dante XXI. Amb ell volen recuperar la glòria que van perdre amb la marxa del vocalista Max Calavera al 1996, substituït per Derrick Green.

* Sala Apolo (Nou de la Rambla, 113), 14 d’agost, 21 h. 20-23 euros.

Paulina Rubio. Se han agotado las 1.600 entradas para el concierto que Paulina Rubio ofrecerá esta noche en Les Nits de Bonmont, de Mont-Roig del Camp, el único programado en Catalunya por la cantante mejicana, con el que pondrá punto y final a su gira Amor, luz y sonido Tour 2007. Paulina interpretará los temas de su nuevo álbum, Ananda, y algunos de los hits de su carrera como Te quise tanto o Ni una sola palabra.

* Camp de Golf de Bonmont Costa Daurada. Hoy, a las 22 horas. Entradas agotadas.

Miguel Bosé. El ahijado de Picasso regresa al Festival Castell de Peralada para presentar Papito, en el que repasa su trayectoria junto a antiguos compañeros de viaje. La actuación de este artista con 30 años de carrera es imprescindible para sus fans.

* Auditorio Jardines del Castillo. (c/ Pere II de Montcada). 1 de agosto, 22 h. De 35 a 100 euros.

Festes

Badalona. La seva festa major s’estrena l’11 d’agost amb Antònia Font i Facto Delafé, i Las Flores Azules.

* Platja del Pont d’en Botifarreta. L’11 d’agost, a les 22 hores. Gratis.

Fira del càntir. Feria Internacional de cerámica y piezas de barro que se celebra desde 1951 el día de Sant Domènec (4 de agosto).

* Argentona (Maresme). 4 de agosto. Gratis.

Sitges. A la Festa Major de Sant Bertomeu es conserven velles tradicions del Camp de Tarragona com la sortida dels grallers (músics que toquen la chirimía).

* Sitges (Garraf). 23 y 24 de agosto.

Aquelarre de cervera. Cuando se pone el sol, un ejército de brujas y diablos llena la ciudad de danzas macabras y hechizos.

* Cervera (Segarra). 25 de agosto.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento