Romeo i Julieta, 2 titelles

La companyia Per Poc utilitza marionetes, actors i músics per explicar la tragèdia amorosa més colpidora de William Shakespere, dins del Grec.
Els més petits tenen l’oportunitat de conèixer l’obra de Shakespeare de la mà d’una de les seves obres cabdals, Romeo i Julieta, inclosa a la programació infantil del Festival Grec de Barcelona.La Companyia Per Poc presenta, sota la direcció de Santi Arnal, un muntatge molt visual i dinàmic en què marionetes, actors i músics interactuen al compàs de la música de l’Orquestra Simfònica del Vallès, en un espectacle inspirat a partir del ballet creat pel compositor rus Sergei Prokofiev, l’any 1936.

Les marionetes tenen de dos a quatre metres d’alçada, i estan elaborades amb teles lleugeres i de moltes textures i colors.

Curiós attrezzo que es pot transformar, convertint el vestit de la Julieta en balcó i la roba del cura en un àpside de l’església.

La romàntica i tràgica història de Capuletos i Montescos no és pas l’únic clàssic representat per aquesta companyia. També han creat Pere i el llop i El trencanous i han col·laborat amb Terry Gilliam a The man who killed Don Quijote.

* Teatre Grec. Pg. de Santa Madrona, 36. Diumenge a partir de les 22.00 hores. Preu de les entrades: de 12 a 22 euros.

L’escena és l’orquestra

El compositor Sergei Prokofiev es va basar en la narració de Shakespeare per escriure un ballet, que  inspira al mateix temps a la companyia Per Poc. L’Orquestra Simfònica del Vallès fa el paper de banda sonora en directe i d’escenografia per actors i marionetes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento