Macroenquesta per saber què preocupa als joves

Què esperes de l’Ajuntament? L’àrea de Joventut farà una macroenquesta als 280.000 joves de Barcelona per preguntar-los què els preocupa i què pot fer l’Ajuntament per ajudar-los, segons va informar ahir el regidor Xavier Florensa.
Per fer-ho, buscaran al padró l’adreça de tots els barcelonins d’entre 15 i 29 anys i els enviaran les preguntes durant el mes de juny.

Florensa va avançar que, tot i que pot sortir qualsevol cosa, s’espera que els preguntats denunciïn «els problemes que tenen per emancipar-se, la precarietat laboral i la manca d’espais on trobar-se i reunir-se». El regidor de Joventut va reconèixer que «algunes de les propostes no les podrà aplicar l’Ajuntament» perquè seran competència d’una altra administració, «però serviran per redactar un informe que permeti que se sàpiguen».

També a l’oci nocturn

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament ja va fer també una enquesta a 22.000 joves per trobar alternatives a l’oci nocturn de la ciutat. El resultat de les dues enquestes se sabrà abans que acabi el mandat, segons va assegurar Florensa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento