Talls de trànsit i pèrdues a les botigues pel film d’Allen

L’expectació pel rodatge del cineasta paralitza l’activitat comercial de la Rambla. La pel·lícula provocarà restriccions de circulació a diversos punts de la ciutat.
Scarlet Johanson, envoltada de curiosos, es va posar ahir a les ordres de Woody Allen a la Rambla, tallada parcialment (EFE / Eros Albarrán).
Scarlet Johanson, envoltada de curiosos, es va posar ahir a les ordres de Woody Allen a la Rambla, tallada parcialment (EFE / Eros Albarrán).
Scarlet Johanson, envoltada de curiosos, es va posar ahir a les ordres de Woody Allen a la Rambla, tallada parcialment (EFE / Eros Albarrán).
El rodatge de la pel·lícula de Woody Allen, que aquests dies envaeix els carrers barcelonins, va arribar ahir a la via més característica de la ciutat: la Rambla. L’aterratge va despertar l’expectació esperada i també les queixes dels comerciants, que lamentaven que per culpa de les aglomeracions no van poder fer caixa durant les hores de gravació.Tots els comerciants consultats per 20 minutos als  voltants de la Boqueria, zona on ahir al matí filmava Allen amb el seu equip, coincidien en que la visita del director a la Rambla els havia espatllat el matí de vendes. «Fa 32 anys que venc aquí i avui gariebé és el pitjor dia», bromejava Luis Merlo, qui ven cupons a la porta del mercat. «He arribat a les 9.30 del matí i m’he trobat una tanca davant el meu negoci», explicava el pelleter Juan Peña, lamentant que l’Ajuntament no hagués informat als comerciants dels talls que es farien pel rodatge.

La Rambla, tallada

I és que a l’aglomeració de curiosos, que ahir era més abundant de l’usual, s’havia de sumar el tall de trànsit al passeig central de la Rambla, entre els carrers del Carme i Hospital. de les set del matí a les 12 del migdia. Allà es rodava la seqüència que tenia com a extres els floristes que hi treballen habitualment, però que no podien comentar, per contracte, el que s’havia filmat. Els quiosquers, segons va confirmar un d’ells, rebran una compensació pel matí de feina perdut.

Acabada la filmació, l’equip enfilava cap a Colom. Avui estarà al Moll de la Marina. Dijous el rodatge obligarà a tallar el trànsit a Rambla de Catalunya, entre Aragó i Consell de Cent d’11 a 17 h i de 19 a 24 h a la plaça Sta. Maria.

Picabaralla a l’Ajuntament

El film que Woody Allen va començar a rodar dilluns ha arribat al consistori barceloní en forma d’enfrontament. El grup municipal del PP creu que el govern ha fet «espectacle» del rodatge i dóna «cops de colze» per sortir a la foto amb Allen. Davant d’aquestes acusacions, el primer tinent d’alcalde, Carles Martí, va acusar el PP de «mentir». A més, el delegat de Cultura, Jordi Martí, va recordar que existeix la possibilitat de recuperar part de la inversió realitzada per l’Ajuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento