Els pares de l’Àngels eren pagesos del Baix Llobregat i van obrir parada al mercat de la Concepció. També els avis es dedicaven a la pagesia a Molins de Rei, localitat on viu la família i des d’on ara és el fill de l’Àngels, en Lluís, de 28 anys, l’encarregat de la producció de temporada que es ven a la parada. L’Àngels comenta que des de l’hort s’intenta, en la mesura del possible, que els productes siguin ecològics.
La parada que regenta l’Àngels, com la resta del mercat, fa 9 anys que es va reformar. Les set persones que hi treballen fan torns, sinó seria impossible tenir obert de 7 del matí a 10 de la nit. Aquest horari i aquesta «dedicació absoluta» que requereix el mercat és el més dur per l’Àngels, que reflexiona que «si el que fas t’agrada no costa tant». A més, mantenir la parada oberta tot el dia és la millor opció «per lluitar contra les grans superfícies» .
Ingredients. 150 gr de rúcula w 2 peres w un grapat de pinyonsw 50 gr de formatge parmesà w sal maldonw oli
Elaboració. Pelar les peres i tallar-les a làmines fines w En una paella, torrar lleugerament els pinyons w Prèviament cal tenir preparada al plat la rúcula w Afegim a l’amanida les làmines de pera, els pinyons fregits i el parmesà per sobre w Amanir amb la sal i amb oli, però no amb vinagre ja que la rúcula ja és amargant
Próxima entrega: carn al mercat del clot
... Y todas las anteriores, en www.20minutos.es
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios