Esperes de fins una hora per aparcar vora la platja

  • Els usuaris es queixen que la zona blava dificulta més estacionar.
  • Conductors opten per deixar el cotxe lluny.
  • Els talls al metro agreugen l’aparcament.

Aparcar a prop d’una platja catalana quan ve la calor acostuma a ser missió impossible. Barcelona no és una excepció i les esperes que han d’aguantar els conductors abans no hagin aparcat el seu vehicle poden arribar a l’hora (sobretot, ara, que el servei de metro de la L4 està interromput en les estacions de platja).

La mitjana d’espera està en 20-30 minuts.

Així ho va poder comprovar diumenge 20 minutos a la platja de la Nova Icària on la majoria de conductors lamentaven les voltes que havien de fer per aparcar.

Zona blava

El usuaris de la platja tenen ara també una altra dificultat: la zona blava que des del passat 18 de juny està present al front marítim tots el dies de l’any.

Conductors com Julián Muñoz estan d’acord en que aquesta àrea d’estacionament funcioni els dies de cada dia, però consideren excessiu que el pagament de l’àrea blava s’extengui també al cap de setmana.

Un altre fet que contribueix a les cues és que fins l’agost, el tram de la Línia 4 de metro que cobreix el trajecte del litoral està tancat per obres. I tot i que un servei de bus supleix el trajecte, molts conductors es temen i ja noten que la falta de metro anima a agafar el cotxe als que habitualment anaven en metro a la platja.

Estacions de Bicing plenes

Els ciutadans que opten pel nou transport públic, el Bicing, es poden trobar dificultats per aparcar la bicicleta. Les tres estacions de Bicing situades davant de la platja de la Barceloneta s’omplen molt ràpid i l’usuari ha de recórrer a les altres tres que estan més a prop. Tot i així, això no és cap garantia.

La companyia que gestiona el Bicing reconeix el problema i assegura que posarà més reforços en cotxes aquesta setmana per buidar les estacions i omplir aquelles que no tenen bicis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento