El relleu de les fruites

El grup Macedònia celebra el dissabte un concert a Castellar del Vallès per acomiadar a les seves actuals integrants i presentar a les noves nenes.
La mandarina, la maduixa, la llimona, la pinya i el kiwi s’han fet grans.
La mandarina, la maduixa, la llimona, la pinya i el kiwi s’han fet grans.
La mandarina, la maduixa, la llimona, la pinya i el kiwi s’han fet grans.
La mandarina, la maduixa, la llimona, la pinya i el kiwi s’han fet grans. Després de sis anys juntes, la primera fornada de noies del grup musical català Macedònia s’acomiada demà amb un gran concert a Castellar del Vallès.La Mariona, l’Alba, la Nina, l’Amanda i la Laura han de donar el relleu al nou quintet escollit entre 250 nenes d’entre 11 i 15 anys. Les afortunades, que també actuarán el dissabte, són l’Aida, la Berta, l’Èlia, la Clàudia i la Laia.

Les dues generacions interpretaran juntes els temes més emblemàtics del grup des de les 20.00 hores.

Abans, hi haurà una festa pels més petits que inclourà les animacions del Jordi Amenós i la seva banda, un taller i jocs de circ a càrrec de la Companyia Tot Circ, un espai de jocs infantils basats en Macedònia, un mercat artesanal i la tercera trobada i dinar dels fans del grup. L’obertura de portes es farà a les 16.00 hores.

Aquesta banda, creada per Dani Coma, que també compon les cançons i la música, fa pop naïf per nens d’entre 6 i 13 anys.

El grup, fundat al 2001, va debutar un 11 de setembre a la festa major de Castellar, on ara fa el concert de comiat. I després de guanyar el premi Joves 2010 dins del concurs Sona9 i actuar a la festa dels Supers, la sala Bikini o La Mercè, va gravar el seu primer disc, Macedònia, al que van seguir Posa’m un suc i Sakam té. Les noves nenes faran els propers tres àlbums.

* Pati del CEIP Bonavista (Castellar del Vallès). Dissabte a les 20.00 hores. Entrada 8 euros.

Les madures i les verdes

La Mariona, l’Alba, la Nina, l’Amanda i la Laura, a la dreta, són les fruites més madures de Macedònia. Desprès de sis anys actuant juntes el dissabte donen el relleu a l’Aida, la Berta, l’Èlia, la Clàudia i la Laia, adalt, un quintet escollit entre 250 nenes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento