Saxo sense por a experimentar

El músic i compositor novaiorquès John Zorn porta la seva banda de jazz Masada a l’Auditori.
John Zorn, una eminència de la música free jazz i d’avantguarda   de Nova York, participa a l’Auditori en la primera edició del Festival Masada, en què hi participen cinc grups musicals durant dos dies.El guitarrista Marc Ribot forma part de la primera jornada, que va tenir lloc ahir en paral·lel al cicle Arco y Flecha. I hi va ser conjuntament amb les bandes Bar Kokhba i Asmosdeus. Per la seva part, John Zorn compareixerà el segon dia. El seu saxo s’agermanarà amb el grup Masada, la formació que li acompanya i amb la que fusiona free jazz i folk hebreu.

El músic nord-americà està vist com un saxofonista d’una gran creativitat que sempre ha escollit el camí del risc i underground per a la seva disciplina artística.

Amb el grup Masada porta editats més de 10 discos. L’any 1995 va crear un segell discogràfic propi, Tzadik, amb el que ha tret al mercat més de 100 títols.

* Auditori. Lepant, 150. Avui divendres a partir de les 21.30 hores. Preu: de 33 a 59 euros. Més informació a la pàgina web www.auditori.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento